След като вече обявих по телевизията, че ще има изложба на снимките от баните – да кажа и тук: От известно време аз и моят екип замисляме да покажем снимките от баните и „offline“ 🙂 във вид на изложби.

Първата изложба ще бъде в периода между 25 август и 10 септември в градинката пред Народния театър. Там ще можете да видите 32 избрани снимки в голям формат от трите бани – в Овча купел, в Горна баня и в Банкя.

Втората изложба ще бъде на закрито. Освен снимките, в нея ще можете да видите и видео към баните под формата на time lapse, което ще бъде заснето и представено от Мартин Раднев. Мястото и времето на изложбата все още са в процес на договаряне, информация очаквайте на сайта ми и страницата ми във Facebook

Фотографиите от баните могат да се закупуват. Можете да си харесате копие по време на втората изложба. Ако имате конкретни предпочитания и вече сте направили избор за конкретна фотография, можете да се свържете с мен и сега, чрез имейл (zdravko.yonchev@gmail.com), като прикачите конкретната снимка. 

Официално се обръщам към гражданите, бизнеса, правителствените, общинските и неправителствените организации, с призив за повдигане и участие в обществен дебат за мястото на нефункциониращите и изоставени сгради и места с историческа, архитектурна и културна стойност в бъдещето общество на град София. Този дебат може и следва да се проведе на основата на повишения чрез изложбите обществен интерес.

Обръщам се и към фирми и компании от бизнеса, към неправителствени и правителствени организации и към отделни граждани с призив за финансово подпомагане и партньорство на проекта за излагането (изложбите) на снимките и видеото от трите бани.

За тази цел можете да се свържете с мен чрез контактите ми или да използвате бутона за дарения на PayPal по-долу.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.