Skip to main content

Дестинация Русе

Минималният брой участници е 9 човека.

При записали се под 8 души, събитието няма да се състои и заплатените такси ще бъдат възстановени.

Цена – 355 лв.

Включва такса участие, входни такси за културни/ туристически обекти, настаняване в двойна стая в хотел “Рига” в Русе и една винена дегустация. Възможно е настаняване в единична стая срещу доплащане от 25 лв. Не са включени обяди и вечери, както и междуградски транспорт до и от Русе – те се организират и осигуряват от самите участници.

Нужна фото екипировка и ниво на фотографски умения

Фото камера и по възможност – статив, без други специфични изисквания; отворено както за напълно начинаещи, така и за напреднали аматьори или професионални фотографи.

Плащане

След попълване на регистрационния формуляр ще получите имейл с потвърждение за записването и запазването на Вашето място, след което в 5-дневен срок следва да заплатите таксата за участие. Таксата се заплаща по следната банкова сметка:

Данни за превод:

Титуляр: „АРТФО – Здравко Йончев“ ЕООД
Банка: Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG88FINV91501016258230
Основание за плащане: Разходка сОбективи + Вашето име

Организаторите си запазват правото на промени в програмата, за които участниците ще бъдат предварително уведомени. В случай на отлагане на събитието по някаква причина, заплатените суми се възстановяват на участниците.

Преди началото на събитието всички участници подписват декларация за освобождаване на организаторите от отговорност и за съгласие за фото и видео заснемане.

Срок за регистрация на участници – 13 май

Необходимо е да попълните регистрационния формуляр – бутона вдясно.

За въпроси: 0885226012, 0887749684, zdravko.yonchev@gmail.com